New Update :
CAHAYA AMRY TRADING..... Dikuasakan oleh Blogger.
Hot Bisnes »
Bagikan kepada teman!

BISNES ONLINE MODAL RM20.00

Penulis : Amri Nor on Rabu, 19 Ogos 2015 | 11:52 PTG

Rabu, 19 Ogos 2015

1 BULAN KERJA KUAT SIKIT BOLEH DAPAT SIDE INCOME MACAM INI.
DUDUK DEPAN LAPTOP BUKA FB JE.
SEMUA ORG BOLEH BUAT..
 7771-1
CIRI-CIRI HEBAT
Modal Rendah Hanya RM20.00 SAHAJA!!
100% komisyen milik anda!!
Web promosi percuma!!
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank ANDA
Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!

       KLIK SINI...DAFTAR PERCUMA
ulasan | | Read More...

CNI Fire-Sens

Penulis : Amri Nor on Isnin, 17 Ogos 2015 | 8:19 PG

Isnin, 17 Ogos 2015

Fire -Sens Mentholated Rub dihasilkan untuk melegakan sakit otot, reumatisme, sakit belakang dan terseliuh. Sapukan sedikit CNI Fire-Sens Mentholated Rub pada bahagian yang bermasalah. Ia tidak melekit dan memberikan rasa selesa dan lega daripada rasa sakit dan gatal-gatal.
  • Secara tradisionalnya digunakan apabila terseliuh ringan, banyak menggunakan tenaga atau bersenam sehingga otot dan belakang tubuh badan terasa sakit!
  • 25g/botol
Sediaan ini mengandungi Methyl Salicylate, hanya untuk kegunaan luar.
CARA BELI DAN DAFTAR AHLI.

Anda Boleh Membuat Belian @ Daftar Ahli
Dengan Code Di Bawah Ini :
 
976745
 
Gunakan Nombor Code Di Atas,
Beli Dan
Daftar Di Cawangan2 CNI Mana2
Tempat
Seluruh Malaysia.

Rujuk: CAWANGAN CNI
ulasan | | Read More...

Bagaimana nak jana keuntungan dengan Tone Excel ?

Penulis : Amri Nor on Selasa, 11 Ogos 2015 | 5:20 PTG

Selasa, 11 Ogos 2015

tone excel profit
1. Taja orang lain.Ajak mereka tukar ke Tone Excel

Taja disini bukan bermakna kita bayar kos daftar untuk mereka tapi bermaksud kita daftar mereka di bawah akaun kita. Bagaimana nak ajak mereka tukar dari telco lama ke Tone Excel. Mudah saja, cerita tentang kelebihan Tone Excel. Kongsikan kebaikan dan kelebihan Tone Excel.

Bila ada saja orang yang kita taja, RM20 sebagai komisyen untuk setiap pendaftaran yang berjaya akan kita peroleh. RM20 ni akan dimasukkan ke akaun bank kita. (*sebagai makluman bank akan caj RM3 setiap transaksi). Bagi saya bank caj RM3 bukan satu isu, sebab saya dapat lebih dengan Tone Excel dan sekarang saya guna topup percuma hasil komisyen dan bonus dari Tone Excel !
Itu jika sorang yang kita taja. Kalau kita taja dalam sebulan 10 orang ?

2. Bila orang yang anda taja tadi topup , di Level 1 anda akan dapat 10% daripada amaun yang dia topup. Level 2 3% dan Level 3 13% . Jumlah komisyen anda 26% !
Anda topup sendiri pun , akan dapat 3% atau 7% .

Jadi tak perlu anda ingatkan, atau promote semula kepada orang yang dah anda taja untuk beli topup sebab mereka akan topup sendiri dan anda akan dapat komisyen yang berulang setiap bulan malah akan bertambah-tambah jika orang yang anda taja pula daftarkan orang lain di bawah mereka (Level 2 anda)
level profit tone excel

Berminat nak tukar simkad Tone Excel

Boleh whatsapp saya di 013-3363397 atau
daftar terus di http://te2u.blogspot.com
ulasan | | Read More...

Cari Iklan Yang Anda Inginkan.

Memuatkan ...

Popular posts

Blogroll

Blogger news

Your image is loading...
Iklan Banner Hanya RM10/Sebulan
Iklan Penaja

http://www.kekcoklat.com/images/banner/banner468.gif

Bermula 22/11/2011

About

Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

 
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Copyright © 2015. Jutawan Iklan . All Rights Reserved.
Design Template by Usahawan Internet | Support by creating website | Powered by Blogger