New Update :
Home » » Jadi Majikan Anda Sendiri!

Jadi Majikan Anda Sendiri!

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 18 Disember 2011 | 12:49 PG

Peluang CNI

Jadi Majikan Anda Sendiri!

Benar! Anda boleh menjadi majikan apabila anda membina perniagaan CNI. Ada berbagai cara untuk mengendalikan perniagaan anda, tetapi secara umumnya, seorang majikan mempunyai sifat penting seperti berikut:

  • Sikap positif, rendah diri, bersungguh-sungguh dan cekal.
  • Berinisiatif untuk belajar dan maju, bertanggungjawab, jujur dan optimis.
  • Mesti prihatin, menghormati, amanah, tekun, praktikal dan komited kepada janji-janjinya serta
  • Mempunyai semangat Sang Semut yang tinggi, gabungan semua sifat di atas, serta berdedikasi untuk meneruskan usaha walau apapun rintangan yang dihadapi.

Sistem Pendidikan Keusahawanan (BES)

Mempertingkatkan Kualiti Usahawan CNI

BES bermatlamat mencungkil dan menggilap kualiti kepimpinan usahawan CNI secara berperingkat-peringkat. Ia adalah latihan Standard yang disarankan untuk semua usahawan baru dan lama untuk mempertingkat, memperbaharui dan merealisasi potensi sebenar mereka. Ringkasnya, ia umpama panduan untuk memastikan kejayaan perniagaan CNI anda.

CNI telah memperkenalkan “Pasport Kejayaan”, satu sistem pasport untuk merekod setiap kedatangan usahawan. Penyampai atau Jurulatih akan menandatangani pasport BES sebagai rekod kedatangan di setiap program latihan dan ini akan membantu mengesahkan kejayaan anda atau ketika memperkenalkan sistem kenaikan pangkat kepada downline anda.

Jadilah Sebahagian Daripada Kami!
Pelan Pembangunan Perniagaan Ternyata Berkesan!

CNI menawarkan Pelan Pembangunan Perniagaan yang praktikal dan terbukti berkesan untuk yang mula menjadi usahawan, serta disokong penuh dengan program pembangunan yang sistematik dan komprehensif. Dalam erti kata lain, anda akan dibimbing di setiap peringkat semasa membina perniagaan CNI anda.

Pelan Pembangunan Perniagaan CNI dirumus berdasarkan prinsip “Adil, Praktikal, Terhimpun dan Perkongsian Untung”, di mana anda akan diberi ganjaran berdasarkan usaha anda.

  1. Sertai kami sebagai Pengedar! CNI ialah sebuah syarikat progresif dan inovatif yang menawarkan peluang keemasan untuk bakal usahawan dengan modal permulaan yang kecil, tanpa mengira latar belakang dan kelayakan seseorang. CNI ialah sebuah syarikat tempatan dan salah satu syarikat pemasaran berperingkat terbesar di Malaysia dan Asia Tenggara. Hari ini, CNI tersenarai di Papan Utama Bursa Malaysia melalui syarikat pegangannya, CNI Holdings Berhad.
  2. Faedah menjadi Pengedar CNI CNI menawarkan 14 jenis faedah kepada para pengedarnya. Ini termasuk keuntungan runcit, bonus pencapaian, bonus kepimpinan, anugerah jualan kumpulan sendiri tertinggi, bonus eksekutif, insentif tabung kereta, insentif tabung rumah, insentif pendidikan kayak-kanak, sijil kenaikan pangkat, pin penganugerahan, paparan di CNI NEWS, pelancongan pengedar, forum eksekutif serta pelancongan luar negara.
  3. Produk yang dipasarkan oleh CNI CNI menawarkan lebih daripada 200 produk di bawah jenama CNI dalam lima Kategori untama iaitu nutrisi dan kesihatan, penjagaan diri dan kosmetik, makanan & muniman, isi rumah dan penjagaan auto, serta produk eksklusif. Dengan rangkaian produk yang luas, ia memudahkan pengedar memperkenalkan sekurang-kurangnya satu atau dua produk kepada setiap pelanggan. Klik Produk CNI untuk maklumat lanjut. Melalui portal atas talian myCNI (www.myCNI.com.my) yang dilancarkan pada Jun 2007, CNI kini turut menawarkan rangkaian produk dan perkhidmatan bukan jenama CNI seperti insurans, telekomunikasi, elektrikal, elektronik, teknologi maklumat, teknologi kesihatan dan kecantikan, peralatan rumah dan dapur, fesyen, aksesori, permainan serta perkakasan.

Bagaimana untuk menjadi pengedar CNI

  • Anda boleh mendaftar atas talian dengan membayar yuran keahlian RM55.00 (dengan Kit Perniagaan dan hadiah Well3 Lyophilized Royal Jelly 15's percuma )atau RM 70.00 (dengan Kit Perniagaan dan hadiah Well3 Lyophilized Royal Jelly 30's percuma) ATAU
  • Anda boleh mengisi borang ODAF dan menghantarnya ke mana-mana Pusat Pengedaran CNI yang terhampir. Yuran keahlian hanyalah RM55.00 dan anda layak menerima sekotak Well3 Lyophilized Royal Jelly 15's bernilai RM44.20(WM/EM) secara PERCUMA atau yuran keahlian RM 70.00 dan anda layak menerima sekotak Well3 Lyophilized Royal Jelly 30's RM83.80(WM/EM) secara PERCUMA semasa pendaftaran. Selain dari itu, anda juga akan menerima Kit Perniagaan mengandungi semua bahan yang diperlukan untuk memulakan perniagaan anda, serta langganan setahun CNI NEWS.

Anda perlu mendaftar dengan pengedar CNI yang sah. Jika anda tidak mengenali mana-mana pengedar CNI yang sah, anda boleh menghubungi Bahagian Khidmat Pelanggan kami di 03-5568 5555 dan kami akan melantik seseorang untuk anda.

Penting!!!!!!
CARA BELI DAN DAFTAR AHLI.


Anda Boleh Membuat Belian @ Daftar Ahli
Dengan Code Di Bawah Ini :

976745
Gunakan Nombor Code Di Atas,
Beli Dengan Harga Ahli @
Daftar Ahli Di Cawangan2 CNI Mana2
Tempat
Seluruh Malaysia.
Rujuk: CAWANGAN CNI
Share this article :

Catat Ulasan

Cari Iklan Yang Anda Inginkan.

Popular posts

Blogroll

Blogger news

Your image is loading...
Iklan Banner Hanya RM10/Sebulan
Iklan Penaja

http://www.kekcoklat.com/images/banner/banner468.gif
 
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Copyright © 2015. Jutawan Iklan . All Rights Reserved.
Design Template by Usahawan Internet | Support by creating website | Powered by Blogger