New Update :
CAHAYA AMRY TRADING..... Dikuasakan oleh Blogger.

Bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal dengan Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 14 Disember 2015 | 5:21 PTG

Isnin, 14 Disember 2015

http://autod9.com/army
 
Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement
Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army 
ulasan | | Read More...

Tuan Yazid Daud dah lancarkan web Tone Excel AutoNetworkTYD

Penulis : Tone Amri Nor on Sabtu, 5 Disember 2015 | 3:29 PTG

Sabtu, 5 Disember 2015

INCOME PASIF PART TIME JOB!!

=========================
Tuan Yazid Daud dah lancarkan web Tone Excel AutoNetworkTYD boleh kekalkan nombor lama.

Upgrade VIP hanya RM20 sahaja utk ahli lama.
Berminat boleh dftr di : http://teautonetwork.com/1444
====================

Kelebihan TEAutoNetworkTYD

1. Ahli lama boleh join (kekal idp), tak kira dr rangkaian mana sekalipun. (Tak perlu tukar upline)
2. Fresh market
3. Ahli expired
4. Matriks 30
5. Ada affiliate sistem
6. Email marketing oleh tyd (autoresponder)
==============
Upgrade VIP
UPGRADE VIP : RM20 (AHLI VIP TEAUTONETWORK)
KOMISEN RM5 UNTUK 3 LEVEL
TAJAAN ANDA BONUS PENDAPATAN ANDA

Level 1 = 30 RM5 RM 150
Level 2 = 900 RM5 RM 4,500
Level 3 = 27,000 RM5 RM 135,000

link : http://TeAutoNetwork.com/1444
ulasan | | Read More...

Jana Pendapatan Tambahan Melalui Bisnes Telekomunikasi

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 12 November 2015 | 4:43 PTG

Khamis, 12 November 2015

FB_IMG_1434012925427.jpg
 


Dalam kegawatan ekonomi yang melanda, adalah baiknya kita mencari alternatif pendapatan tambahan untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat. Peluang perniagaan yang ingin saya share disini adalah bisnes terbaik yang saya pernah jumpa dan tidak memerlukan modal yang besar, malah dibawah RM100.
Bisnes Tune Talk Tone Excel (TTTE) ini telah wujud sejak dari tahun 2010 lagi, tapi ketika itu kurang mendapat sambutan kerana kurangnya kelebihan-kelebihan yang boleh ditawarkan untuk pengguna simkad ini berbanding pada ketika ini.

Pada ketika ini kelebihan-kelebihan yang boleh dinikmati oleh pengguna simkad TTTE ini sangat superb dan tak boleh ditandingi oleh mana-mana telco di Malaysia.

Untuk menyertai bisnes Tune Talk Tone Excel syaratnya adalah dengan menjadi pengguna Simkad TTTE ini. Yuran keahlian adalah RM95.40 seumur hidup. Apa kelebihan-kelebihan yang akan diperolehi dengan menjadi pengguna beserta bayaran RM95.40 tersebut?


1. Ahli akan diberikan Simkad Tune Talk Tone Excel secara percuma beserta kredit RM30 tersedia dalam setiap simkad yang didaftarkan.

2. Setiap pengguna Simkad TTTE adalah layak untuk mendapat perlindungan insuran kemalangan diri bernilai RM100,000.00 secara percuma daripada Tune Insurance tanpa sebarang premium bulanan.

3. Setiap kali pengguna Simkad TTTE ini topup, pengguna akan diberi kredit percuma secara terus bergantung kepada nilai topup seperti berikut: Topup RM30 - Percuma 1GB Data (Valid 1 bulan) Topup RM50 - Percuma kredit RM20 = RM70 Topup RM100 - Percuma kredit RM40 = RM140

4. Setiap kali pengguna Simkad TTTE topup, pengguna akan diberi ganjaran Big Points yang tiada tarikh luput. Big Point ini boleh digunakan untuk mendapatkan tiket penerbangan AirAsia secara percuma. Juga boleh digunakan untuk mendapatkan Smart Phones secara percuma.

5. Setiap pengguna Simkad TTTE ini adalah dikategorikan sebagai Ahli VIP didalam Tune Group dan layak menikmati diskaun sebanyak 30% untuk menginap di mana-mana Tune Hotel di seluruh Malaysia.

6. Setiap kali pengguna Simkad TTTE ini topup handphone mereka, syarikat akan memberikan semula wang kepada pengguna tersebut dalam bentuk cashback sebanyak 3% atau 7% dari nilai topup pengguna tersebut terus ke akaun bank pengguna tersebut. Ini adalah cara syarikat berkongsi keuntungan dengan penggunanya berbanding telco lain yang hanya tahu sedut kredit pengguna tanpa berkongsi 1 sen pun dengan penggunanya. Kelebihan ini dijamin tiada pada telco lain di Malaysia.

7. Setiap pengguna Simkad TTTE layak untuk menyertai Cabutan bertuah dengan hadiah lumayan yang diadakan setiap bulan bergantung kepada syarat yang ditetapkan. Pemenang akan diumumkan melalui website Tone Excel.

8. Pengguna boleh memilih untuk pindahkan nombor lama (Port-In) kepada simkad baru TTTE, tiada masalah jika nombor lama adalah Prepaid atau Postpaid dari mana-mana telco di Malaysia sama ada Digi, Maxis, Celcom, Umobile atau pengguna Tune Talk sedia ada. Tidak perlu ke center telco berkenaan, proses pemindahan nombor boleh dilakukan melalui sistem yang disediakan.

9. Setiap pengguna Simkad TTTE berpeluang mendapat pendapatan pasif yang luar biasa hebatnya. Sudah tentu Tuan-Tuan berminat nak tahu tentang bagaimana bisnes ini boleh memberikan pendapatan pasif yang tidak masuk akal kepada setiap pengguna simkad ini kan? Ok baca selanjutnya.

Syarikat menawarkan 4 jenis pendapatan kepada semua pengguna simkad TTTE ini:

1. Pendapatan Fast Track
2. Pendapatan Bonus Topup
3. Pendapatan Bonus Tahun Baru
4. Pendapatan Cashback Topup

Bagaimana untuk mendapatkan Pendapatan Fast Track?

Mudah saja, Tuan hanya perlu rekomenkan kepada kenalan atau saudara mara terdekat untuk bertukar kepada simkad yang menjimatkan dan menguntungkan ini (boleh kekalkan nombor lama).

Setiap keping simkad yang berjaya didaftarkan dibawah ID Tuan, syarikat akan membayar sebanyak RM20 ke akaun bank Tuan.

Katakan sebulan Tuan berjaya daftarkan seramai 10 orang, bererti 10 Orang X RM20 = RM200 akan dibayar ke akaun bank Tuan.

Pembayaran Pendapatan Fast Track ini dibuat pada 2 tarikh setiap bulan bergantung pada tarikh pendaftaran baru dibuat. Jika pendaftaran dibuat antara 1hb-15hb, pembayaran Pendapatan Fast Track ini akan dibayar pada 30hb/31hb bulan yang sama.

Jika pendaftaran dibuat antara 16hb-30hb/31hb, pembayaran Pendapatan Fast Track ini akan dibayar pada 11hb bulan berikutnya. Pendapatan Fast Track tidak dianggap sebagai pendapatan pasif kerana ia hanya dibayar sekali sahaja.

Jadi sudah tentu Tuan tertanya-tanya mana pendapatan pasifnya?

Jawapannya pendapatan pasif akan diperolehi melalui pendapatan kedua iaitu Pendapatan Bonus Topup.

Bagaimana untuk mendapatkan Pendapatan Bonus Topup?

Begini caranya: Setiap pengguna baru yang Tuan daftarkan dibawah ID Tuan adalah dikategorikan sebagai Level 1 kepada Tuan. Bilangan pengguna Level 1 yang boleh Tuan daftarkan adalah tanpa had (infiniti).

Setiap kali pengguna Level 1 ini topup handphone mereka, tak kira dimana mereka topup dan walau dengan apa cara sekalipun sama ada menggunakan kad topup atau melalui E-Banking, syarikat akan membayar sebanyak 6% atau 10% dari nilai topup pengguna tersebut ke akaun bank Tuan. Mengapa ada 6% atau 10%? Ia sebenarnya bergantung kepada jumlah topup sebulan yang Tuan lakukan untuk handphone Tuan sendiri.

Jika pada bulan tersebut Tuan topup dibawah RM59, tuan hanya layak untuk menikmati 6% sahaja daripada nilai topup pengguna Level 1 Tuan.

Jika pada bulan tersebut Tuan topup RM60 dan keatas, tuan layak untuk menikmati 10% daripada nilai topup pengguna Level 1 Tuan.

Pendapatan bonus topup ini tidak terhenti setakat level 1 sahaja. Apabila pengguna level 1 Tuan mendaftarkan pula kenalannya, maka kenalannya itu adalah dikategorikan sebagai Level 2 kepada Tuan.

Setiap kali pengguna Level 2 ini topup handphone mereka, tak kira dimana mereka topup dan walau dengan apa cara sekalipun sama ada menggunakan kad topup atau melalui E-Banking, syarikat akan membayar sebanyak 3% dari nilai topup pengguna tersebut ke akaun bank Tuan. Sekali lagi pendapatan bonus topup ini tidak terhenti setakat level 2 sahaja.

Apabila pengguna level 2 Tuan mendaftarkan pula kenalannya, maka kenalannya itu adalah dikategorikan sebagai Level 3 kepada Tuan.

Setiap kali pengguna Level 3 ini topup handphone mereka, tak kira dimana mereka topup dan walau dengan apa cara sekalipun sama ada menggunakan kad topup atau melalui E-Banking, syarikat akan membayar sebanyak 11% atau 13% dari nilai topup pengguna tersebut ke akaun bank Tuan.

Pendapatan bonus topup dari pengguna Level 1, Level 2, dan Level 3 ini akan Tuan nikmati setiap bulan secara berterusan tanpa henti selagi pengguna tersebut masih topup dan menggunakan simkad tersebut. Andai 10 tahun, maka 10 tahun lah Tuan nikmati pendapatan bonus topup ini. Ini yang dinamakan pendapatan PASIF!! Sebagai ahli biasa, pendapatan bonus topup ini hanya layak sehingga pengguna Level 3 sahaja.

Tapi Tuan jangan risau kerana ada cara untuk mendapatkan pendapatan bonus topup ini dari pengguna Level 4 dan kebawah (infiniti).

Ini saya akan terangkan kemudian dan tak perlu fikir sekarang. Pembayaran Pendapatan Bonus Topup ini dibuat pada 21hb setiap bulan.

Bagaimana pula untuk mendapatkan Pendapatan Bonus Tahun Baru?

Pendapatan bonus tahun baru sebenarnya adalah bonus tambahan yang ditawarkan oleh Syarikat Tone Excel kepada pengguna-penggunanya.

Syarikat akan membayar sehingga maksimum 20% (berdasarkan syarat yang ditetapkan) dari jumlah terkumpul pendapatan bonus topup yang berjaya tuan perolehi pada 12 bulan tahun yang sebelumnya.

Sebagai contoh jika pada tahun 2014 jumlah Pendapatan Bonus Topup yang Tuan perolehi adalah RM10,000.00 maka Bonus Tahun Baru yang akan dibayar kepada Tuan adalah 20% X RM10,000.00 = RM2000.00.

Pembayaran Pendapatan Bonus Tahun Baru ini dilakukan sekali sahaja setahun iaitu pada 21hb Januari setiap tahun.

Jadilah untuk topup perbelanjaan anak baru mula sekolah kan?

Siapa nak bagi banyak tu. Bagi Pendapatan keempat iaitu Pendapatan Cashback Topup, ia adalah merupakan cashback yang Tuan perolehi sebanyak 3% atau 7% dari nilai topup Tuan untuk setiap bulan.

Pembayaran Pendapatan Cashback ini dilakukan pada tarikh 21hb setiap bulan dan akan dicampurkan dengan Pendapatan Bonus Topup (sekali bank-in).

Segala maklumat telah saya jelaskan diatas dan jika ada sebarang soalan Tuan boleh ajukan kepada saya. Keputusan adalah ditangan Tuan sama ada untuk grab peluang ini atau lepaskan begitu sahaja. Setakat hari ini seramai 800 Ribu rakyat Malaysia telah menyertai perniagaan ini dan saya nasihatkan Tuan jadilah antara yang terawal...kenapa?

Kerana mengikut data yang diperolehi dari SKMM, jumlah pengguna handphone berdaftar adalah seramai 34 Juta termasuk warga asing yang berada di Malaysia. Ini bermakna kurang 2% sahaja rakyat Malaysia yang telah menyertai bisnes ini. Sungguh besar lagi pasaran prospek yang ada.

Syarat untuk menyertai bisnes ini adalah mesti berumur 12 tahun dan keatas serta mempunyai IC atau Passport jika ingin daftarkan warga asing.

Jika Tuan berminat untuk menyertai bisnes ini, Tuan boleh bank in RM110 Simkad + buku panduan (siap pos) ke akaun Maybank 1621 0609 0685 atas nama Mohd Amri bin Mohamad Nor dan berikan butiran seperti berikut untuk tujuan pendafataran:

1. Nama Penuh:
2. No. IC:
3. Alamat Rumah:
4. Alamat Email:
5. No telefon lama(Jika ingin pindahkan ke simkad baru):
6. Syarikat Telco nombor lama:

Berikan juga bukti pembayaran melalui whatsapp ke 0133363397 atau email ke eiklan55@gmail.com Maklumat lanjut juga boleh diperolehi melalui website saya : http://te88.lot.my

Jom rebut peluang ini sebelum keahlian mencecah 1 Juta orang kerana Tuan perlu bersaing dengan 1 juta orang pada ketika itu untuk mendapatkan prospek.

* Anda boleh kekalkan nombor lama anda, tak perlu guna nombor baru.
* Liputan talian adalah menggunakan infrastruktur celcom, dimana ada liputan celcom disitu adalah liputan untuk simkad TuneTalk Tone Excel.
* Kadar panggilan adalah kadar rata RM0.17 sen - RM0.28 sen per minit ke semua talian. * Kadar sms RM0.10 per SMS.
ulasan | | Read More...

KENYATAAN MEDIA : TAUKE SIMKAD TONE EXCEL KAWASAN NILAI3 NEGERI SEMBILAN

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 1 Oktober 2015 | 10:05 PG

Khamis, 1 Oktober 2015

 Hasil carian imej untuk simkad tone excel

29 SEPTEMBER 2015 

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENDAFTAR TONE EXCEL BOLEH HUBUNGI KAMI.

NO HANDPHONE : 010-5071520 ATAU 013-3363397

NAMA : MOHD AMRI BIN MOHAMAD NOR

NO AHLI TONE EXCEL [IDP] : 867366

DAFTAR ONLINE : KLIK SINI

TEMPAT TUMPUAN : NILA3, NILAI IMPIAN, BUKIT MAHKOTA, TAMAN DESARIA, TAMAN SAGA, TAMAN SEMARAK NILAI DAN AREA NILAI NEGERI SEMBILAN.

ANDA CEPAT.. ANDA PUNYA..

YANG BERSUNGGUH

TONE AMRI NOR
PENGASAS KELAB SIMKAD TONE EXCEL..
ulasan | | Read More...

Saya bongkar satu rahsia...sebenarnya kita semua dalam kerugiaan.

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 11 September 2015 | 7:38 PG

Jumaat, 11 September 2015

Mari kita bezakan..dan anda buat pilihan...

1. Abu berbelanja setiap bulan untuk topup sebanyak RM50.00 dgn talian biasa2, Abu dapat
-Call, Sms dan data internet
dan mengulangi setiap bulan...
Dan tidak ada peluang utk menjadi tauke simkad.


2. Ali berbelanja setiap bulan juga untuk topup dgn nilai yg sama RM50 dgn talian luarbiasa ‪#‎Tone‬ excel..Ali dapat
- kredit tambahan RM20+50 = RM70.00
- Call,Sms dan data Internet
- Free cover Insuran RM100k
- Autometik menjadi tauke simkad dgn komisyen RM20 setiap keping anda jual..



Tidak kira siapa anda..tolong jawab yg mana lebih menguntungkan...1 @ 2..anda jawab dgn kebijaksanaan anda...inilah rahsianya...sudah terbuka...

Jika anda memilih no 2 tanpa membuang masa boleh daftar sekarang...

Online http://te2u.blogspot.com
Atau hubungi 013-3363397
ulasan | | Read More...

BISNES ONLINE MODAL RM20.00

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 19 Ogos 2015 | 11:52 PTG

Rabu, 19 Ogos 2015

1 BULAN KERJA KUAT SIKIT BOLEH DAPAT SIDE INCOME MACAM INI.
DUDUK DEPAN LAPTOP BUKA FB JE.
SEMUA ORG BOLEH BUAT..
 7771-1
CIRI-CIRI HEBAT
Modal Rendah Hanya RM20.00 SAHAJA!!
100% komisyen milik anda!!
Web promosi percuma!!
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank ANDA
Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!

       KLIK SINI...DAFTAR PERCUMA
ulasan | | Read More...

CNI Fire-Sens

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 17 Ogos 2015 | 8:19 PG

Isnin, 17 Ogos 2015

Fire -Sens Mentholated Rub dihasilkan untuk melegakan sakit otot, reumatisme, sakit belakang dan terseliuh. Sapukan sedikit CNI Fire-Sens Mentholated Rub pada bahagian yang bermasalah. Ia tidak melekit dan memberikan rasa selesa dan lega daripada rasa sakit dan gatal-gatal.
  • Secara tradisionalnya digunakan apabila terseliuh ringan, banyak menggunakan tenaga atau bersenam sehingga otot dan belakang tubuh badan terasa sakit!
  • 25g/botol
Sediaan ini mengandungi Methyl Salicylate, hanya untuk kegunaan luar.
CARA BELI DAN DAFTAR AHLI.

Anda Boleh Membuat Belian @ Daftar Ahli
Dengan Code Di Bawah Ini :
 
976745
 
Gunakan Nombor Code Di Atas,
Beli Dan
Daftar Di Cawangan2 CNI Mana2
Tempat
Seluruh Malaysia.

Rujuk: CAWANGAN CNI
ulasan | | Read More...

Bagaimana nak jana keuntungan dengan Tone Excel ?

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 11 Ogos 2015 | 5:20 PTG

Selasa, 11 Ogos 2015

tone excel profit
1. Taja orang lain.Ajak mereka tukar ke Tone Excel

Taja disini bukan bermakna kita bayar kos daftar untuk mereka tapi bermaksud kita daftar mereka di bawah akaun kita. Bagaimana nak ajak mereka tukar dari telco lama ke Tone Excel. Mudah saja, cerita tentang kelebihan Tone Excel. Kongsikan kebaikan dan kelebihan Tone Excel.

Bila ada saja orang yang kita taja, RM20 sebagai komisyen untuk setiap pendaftaran yang berjaya akan kita peroleh. RM20 ni akan dimasukkan ke akaun bank kita. (*sebagai makluman bank akan caj RM3 setiap transaksi). Bagi saya bank caj RM3 bukan satu isu, sebab saya dapat lebih dengan Tone Excel dan sekarang saya guna topup percuma hasil komisyen dan bonus dari Tone Excel !
Itu jika sorang yang kita taja. Kalau kita taja dalam sebulan 10 orang ?

2. Bila orang yang anda taja tadi topup , di Level 1 anda akan dapat 10% daripada amaun yang dia topup. Level 2 3% dan Level 3 13% . Jumlah komisyen anda 26% !
Anda topup sendiri pun , akan dapat 3% atau 7% .

Jadi tak perlu anda ingatkan, atau promote semula kepada orang yang dah anda taja untuk beli topup sebab mereka akan topup sendiri dan anda akan dapat komisyen yang berulang setiap bulan malah akan bertambah-tambah jika orang yang anda taja pula daftarkan orang lain di bawah mereka (Level 2 anda)
level profit tone excel

Berminat nak tukar simkad Tone Excel

Boleh whatsapp saya di 013-3363397 atau
daftar terus di http://te2u.blogspot.com
ulasan | | Read More...

2 perbezaan yg perlu difikir kepada yg pakai Hand phone

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 4 Ogos 2015 | 2:12 PTG

Selasa, 4 Ogos 2015

1.Guna line cat X setiap Kali top up siapa untung??
‪#‎kedai‬ top up untung..
‪#‎tokel‬ telco untung...

2.Guna line tone excel setiap Kali top up siapa untung??
‪#‎anda‬ untung
‪#‎kawan‬ yg perkenalkan untung..
#tokel telco pun untung

yg mana pilihan bijak anda??
anda bijak..anda kaya..

berminat call/WhatsApp 013-3363397

atau layari te2u.blogspot.com
ulasan | | Read More...

BISNES ONLINE DENGAN PRODUK HEBAT..

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 19 Julai 2015 | 6:02 PTG

Ahad, 19 Julai 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;
 Image result for bisnes online

Untuk maklumat lanjut;

http://www.VGlobalBiz.net/cp-amry 
http://www.VGlobalBiz.net/cp-amry 
http://www.VGlobalBiz.net/cp-amry 

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2.

Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

Terima kasih ---

MOHD AMRI BIN MOHAMAD NOR

Layari http://www.VGlobalBiz.net/cp-amry

ulasan | | Read More...

Ingin Dapat Income Sampingan Tiap-Tiap 11bh, 21hb & 31hb?

Penulis : Tone Amri Nor on Sabtu, 11 Julai 2015 | 4:12 PTG

Sabtu, 11 Julai 2015

PERHATIAN!

Simkad ToneExcel


Bila Mereka Menyertai, Kita Dibayar

Bila Mereka Topup, Kita Dibayar

Bila Mereka Rujuk Orang Lain, Kita

Dibayar

Bila Kita Sendiri Topup, Kita Dibayar


WoW! SERIUS TERBAIK BISNES NI!


APA KELEBIHAN SEBAGAI PENGGUNA?

KEKAL NO LAMA/ASAL ANDA

LAYAK DAPAT PA INSURANS

RM100,000

AIRTIME PERCUMA!

PERCUMA MATA GANJARAN SETIAP

KALI ANDA TOPUP!

BOLEH JANA PENDAPATAN PASIF!

DAFTAR SEKARANG!

JOM DAFTAR LAJU-LAJU..

HUBUNGI 017-6689897
WHATSAPP 013-3363397
kelab kami te2u.blogspot.com

ulasan | | Read More...

DIMANA ANDA SEKARANG.??

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 6 Julai 2015 | 4:22 PTG

Isnin, 6 Julai 2015

Hasil carian imej untuk dimana anda sekarang??
KERJA MAKAN GAJI PANGKAT TAK BESAR TAPI IMPIAN BESAR

Agak-agak, lagi berapa tahun perlu kerja untuk mencapai impian yang besar itu??
Ingat, tenaga tu makin lama makin berkurangan...

KERJA MAKAN GAJI PANGKAT BESAR TAPI IMPIAN MASIH TAK TERCAPAI

Tak frust ke, pangkat besar, gaji banyak, orang sanjung tapi realitinya, impian masih tak tercapai...

BEGINIKAH ANDA SEKARANG??

tiada WANG tapi banyak MASA terbuang..

SEPATUTNYA ANDA BEGINI TAU..

ADA MASA.. ADA WANG..

Kalau ingin melihat perubahan
jadikan perubahan yang kita inginkan
tiada manusia yang gagal dalam kehidupan
melainkan dia memilih untuk GAGAL.....
dan kegagalan yang sebenar ialah kegagalan mencuba.

REZEKI DARI TUHAN..

SEMOGA AKU TERPILIH...

adakah anda tahu?? bila, REZEKI DARI TUHAN akan datang kepada anda..

MULA MELANGKAH DI SINI, MUDAH SAHAJA!!

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
ulasan | | Read More...

Iklan Free : Bebaskan Diri Anda dari Belenggu Hutang dan Masalah Kewangan!!

Penulis : Tone Amri Nor on Sabtu, 4 Julai 2015 | 1:12 PTG

Sabtu, 4 Julai 2015

Bebaskan Diri Anda dari Belenggu Hutang dan Masalah Kewangan!!

Salam mesra,

Hubungi :


Mohd Nasarruddin Ahmad | petamindasains@gmail.com
ulasan | | Read More...

JADILAH JUTAWAN BLOG PERTAMA DI MALAYSIA.

Penulis : Tone Amri Nor on Sabtu, 27 Jun 2015 | 11:34 PG

Sabtu, 27 Jun 2015

1. Blog ini menawarkan kepada pengunjung dan pelawat di sini untuk menjadi usahawan dan jutawan bersama dengan kami.

2. Hanya dengan modal yang rendah pengunjung dan pelawat pun boleh menjadi usahawan dan jutawan. dengan program yang kami sediakan.

3. Hanya bermodal RM55.00 anda boleh menjadi usahawan dan jutawan.

4. Jom!! cipta sejarah hanya berdaftar dengan kami hanya RM55.00 pun boleh menjadi usahawan dan jutawan.

5. Biar semua pengunjung dan pelawat di blog ini boleh menjadi kaya.. Ayuh!!! kita cipta sejarah baru.

6. Kami menyediakan tapak iklan dan program formula terbaik untuk semua pengunjung dan pelawat di blog ini untuk menjadi usahawan dan jutawan.

7. Kami beri lebih 72 peratus jualan kami kepada pengunjung yang berdaftar di blog kami dan pengunjung akan meraihkan pendapatan tanpa hak. Selagi ada jualan, pendapatan anda tetap mengalir..

8. Rebutlah sekarang!!! jadilah Jutawan yang pertama di blog Usahawan Internet.Com Daftar Now!!!

http://biz-55.webs.com/
ulasan | | Read More...

Rebutlah Peluang Menjadi Ahli Terawal Dalam Program Downline2u.com

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 24 Jun 2015 | 9:13 PG

Rabu, 24 Jun 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

 http://www.Downline2u.com/bestnya

Adakah Mempunyai Masalah Kewangan??
Jangan risau..kerana anda bernasib baik kali ini..

Segala yang anda impikan selama ini akan tercapai tidak lama lagi..

Kejayaan tidak akan datang bergolek, perlu berusaha untuk mendapatkannya Rebutlah Peluang Menjadi Ahli Terawal Dalam Program Downline2u.com Peluang Menjana Pendapatan Yang Lumayan Menanti Anda. Sertai Kami Sekarang!!

Berita Baik Untuk Anda!!

Daftar Sebagai Ahli Percuma (Free Member) Pun Boleh Buat Income Dalam Program ini!!

JADI APA TUNGGU LAGI?!! DAFTAR SEKARANG!

Terima kasih --- Layari http://www.Downline2u.com/bestnya


ulasan | | Read More...

Promosi hebat line Tone Excel..

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 18 Jun 2015 | 10:15 PTG

Khamis, 18 Jun 2015

DAPATKAN DATA INTERNET DENGAN TONE EXCEL 2GB HANYA RM42.00 SAHAJA..WOW!!!!!!!!!!

KALAU ANDA RASA BERBALOI...APA LAGI BERTUKARLAH KE LINE TONE EXCEL...HARI INI JUGA...

NOMBOR LAMA ANDA BOLEH DIKEKALKAN...JIKA ANDA SAYANG...

HUBUNGI LAJU-LAJU..

HUBUNGI 017-6689897
WHATSAPP 013-3363397
WEB www.toneexcel.biz/867366
ulasan | | Read More...

Tahukah anda..???

1. Simkad telefon boleh menjadi mesin ATM setiap bulan.

2. Simkad telefon boleh membayar topup prepaid setiap bulan.

3. Simkad telefon boleh menjadi sumber tabungan setiap bulan.

4. Simkad telefon boleh membantu melunaskan hutang2 setiap bulan.

5. Simkad telefon boleh menjadi dana sedekah dan kebajikan setiap bulan.

6. Simkad telefon boleh menjadi sumber pendapatan setiap bulan.

7. Simkad telefon boleh memberi tiket kapal terbang PERCUMA!!!

8. Simkad telefon boleh memberi handphone PERCUMA!!!

9. Simkad telefon boleh memberi diskaun penginapan di hotel.

10.Simkad telefon boleh memberi pakej UMRAH PERCUMA!!!

11.Simkad telefon boleh menghapuskan pengangguran 40,000 lepasan ipta/ipts.
Nak tahu?

hubungi 017-6689897
WhatsApp 013-3363397
web http://www.toneexcel.biz/867366
ulasan | | Read More...

Cara Dapatkan simkad Tone Excel dan Daftar Sendiri..

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 15 Jun 2015 | 5:31 PTG

Isnin, 15 Jun 2015

Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.
Senarai Service Center
Senarai Junior Center

Belilah berapa keping yang ingin anda beli, harga sekeping adalah RM95.40
Call mereka terlebih dahulu, tanya mereka yang anda ingin beli simkad dengan mereka.


Buat temu janji dan beli simkad tersebut. Jangan ada agen yang ingin tawarkan untuk aktifkan simkad itu, beritahu mereka yang anda akan aktifkan sendiri. 

Jangan benarkan sesiapa untuk aktifkan simkad tersebut kecuali anda sendiri atau downline anda sendiri menggunakan cara SMS. Kalau orang lain aktifkan simkad anda, sampai bila pun kita tidak tahu untuk menjalankan bisnes ini.


ulasan | | Read More...

Revolusi Perniagaan Internet Terkini dan Terbaru..

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 10 Jun 2015 | 12:01 PTG

Rabu, 10 Jun 2015

PERNIAGAAN YANG AMAT MUDAH, MURAH,LUMAYAN DAN SENANG DI ABAD INI.. TERKINI!!!!TERBARU!!!!!!!!!

 http://revo55.blogspot.com/p/blog-page_30.html

# HANYA RM55 SAHAJA UNTUK VIP.
# DAFTAR VIP ANDA TERUS LAYAK MENDAPAT BONUS.
# IKLAN PERCUMA DI REVOLUSI BIZ.
# TUNGGU APA LAGI DAFTAR PERCUMA SEKARANG..
http://biz-55.webs.com/apps/auth/signup


ulasan | | Read More...

Eksklusif Kepada Penguna Hand Phone..

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 4 Jun 2015 | 8:47 PG

Khamis, 4 Jun 2015

Pernahkah anda terfikir?wondering tone excel pictures
  • bagaimana mahu BESARKAN pendapatan anda?
  • bagaimana hanya mengunakan Hand Phone boleh Janakan wang tanpa henti?
  • bagaimana jikalau anda tidak mempunyai masa (sibuk dengan kerja harian)?
  • bagaimana jikalau anda TIDAK MAHIR menerangkan peluang bisnes ini?
  • bagaimana jikalau prospek minta alamat website untuk rujukan?

    KINI, TIADA MASALAH!
    Dapatkan Website Perniagaan Tone Excel
    Direka khas untuk usahawan profesional

ulasan | | Read More...

Bagaimana ANDA AKAN DAPAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN?? Jom Tengok..

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 26 Mei 2015 | 5:36 PTG

Selasa, 26 Mei 2015

Assalamualaikum dan Salam sejahtera rakan-rakan semua, Disini saya ingin kongsikan kepada anda satu simkad yang dipanggil Simkad ToneExcel.
 
Inilah simkad yang boleh menyebabkan

 

ANDA AKAN DAPAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI HANYA DENGAN DUDUK DIRUMAH SAHAJA.

http://www.toneexcel.biz/473481

 http://www.toneexcel.biz/473481


ulasan | | Read More...

GST 6 PERATUS TIDAK MEMBERI KESAN KEPADA KAMI..

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 7 Mei 2015 | 8:05 PG

Khamis, 7 Mei 2015

GST = GUNA SIMKAD TUNE TALK..

GST 6 PERATUS TIDAK MEMBERI KESAN KEPADA MEREKA YANG SUDAH MENGUNA SIMKAD WOW TUNE TALK/TONE EXCEL..

MARI KITA BUAT PERBEZAAN ANTARA PENGUNA TONE EXCEL DENGAN SYARIKAT TELCO YANG LAIN..

# JIKA PENGGUNA TONE EXCEL TOPUP RM10.00 AKAN JADI RM10.60 TERMASUK GST.

PENGUNA TONE EXCEL DI BERI REBET 3 PERATUS BERMAKNA PENGGUNA TE HANYA MEMBAYAR 3 PERATUS SAHAJA GST.. JIMAATT!!!!!! 30SEN..

#JIKA PENGGUNA TONE EXCEL TOPUP RM30.00 AKAN JADI RM31.80 TERMASUK GST..TAPI PENGGUNA TE ADA REBET 3 PERATUS..LAGI TAMBAHAN TOPUP PERCUMA RM10.00. MARI KITA KIRA...

KELUAR DUIT : RM31.80
REBET 3% - 0.90
TOPUP FREE - RM10.00 ANDA ADA UNTUNG LAGI RM9.10..

INI BERMAKNA TE YANG MEMBAYAR GST UNTUK KITA...MALAH DAPT UNTUNG LAGI....TERLEBH JIMAAT!!!!

NAK TAHU MAKLUMAT : http://te2u.blogspot.com/


ulasan | | Read More...

bisnes ONLINE atau pun bisnes DUDUK DIAM DAPAT DUIT...

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 6 Mei 2015 | 1:36 PTG

Rabu, 6 Mei 2015

Kepada yang berminat bisnes ONLINE atau pun bisnes DUDUK DIAM DAPAT DUIT..... Sila daftar kat program yg sah ini... kepada yg sudah daftar dengan kami sila upgred kepada VIP sekarang.. KUMPULAN BAKAL JUTAWAN ONLINE V1FUEL BOOSTER:

1. http://www.vglobalbiz.net/cp-amry 
2. http://www.vglobalbiz.net/cp-amry01
3. http://www.vglobalbiz.net/cp-amry02
4. http://www.vglobalbiz.net/cp-fori 
5. http://www.vglobalbiz.net/cp-baharom
6. http://www.vglobalbiz.net/cp-saiful_Hapizudin
7. http://www.vglobalbiz.net/cp-izat 

orang bakal jutawan Online kami di sini

1. http://tonexpress.com/bestnya 
2. http://tonexpress.com/bestnya 

Kepada yang belum daftar sila sekarang PERCUMA!!!!!!!

ulasan | | Read More...

GST 6 PERATUS TIDAK MEMBERI KESAN KEPADA KAMI...

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 27 April 2015 | 1:52 PTG

Isnin, 27 April 2015

GST 6 PERATUS TIDAK MEMBERI KESAN KEPADA MEREKA YANG SUDAH MENGUNA SIMKAD WOW TUNE TALK/TONE EXCEL..

MARI KITA BUAT PERBEZAAN ANTARA PENGUNA TONE EXCEL DENGAN SYARIKAT TELCO YANG LAIN..

# JIKA PENGGUNA TONE EXCEL TOPUP RM10.00 AKAN JADI RM10.60 TERMASUK GST. PENGUNA TONE EXCEL DI BERI REBET 3 PERATUS BERMAKNA PENGGUNA TE HANYA MEMBAYAR 3 PERATUS SAHAJA GST.. JIMAATT!!!!!! 30SEN..

#JIKA PENGGUNA TONE EXCEL TOPUP RM30.00 AKAN JADI RM31.80 TERMASUK GST..TAPI PENGGUNA TE ADA REBET 3 PERATUS..LAGI TAMBAHAN TOPUP PERCUMA RM10.00. MARI KITA KIRA...

KELUAR DUIT  : RM31.80
REBET 3%          -       0.90
TOPUP FREE      - RM10.00

ANDA ADA UNTUNG LAGI RM9.10..INI BERMAKNA TE YANG MEMBAYAR GST UNTUK KITA...MALAH DAPT UNTUNG LAGI....TERLEBH JIMAAT!!!!


ulasan | | Read More...

MINYAK PANAS CNI...BELI ONLINE NOW!!!!

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 20 April 2015 | 11:00 PTG

Isnin, 20 April 2015

ulasan | | Read More...

SIM KAD WOW BOLEH JANA DUIT BANYAK...JOM TRY...

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 9 April 2015 | 1:01 PTG

Khamis, 9 April 2015

ulasan | | Read More...

FAEDAH DAN KELEBIHAN TONE EXCEL

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 29 Mac 2015 | 5:35 PTG

Ahad, 29 Mac 2015

http://te2u.blogspot.com/
ulasan | | Read More...

BUKTI!! AHLI TUNE EXCEL JANA PENDAPATAN PULUH RIBU.

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 23 Mac 2015 | 5:02 PTG

Isnin, 23 Mac 2015

 

BERMINAT JOIN NOW!!

ulasan | | Read More...

PENJIMAT MINYAK NO 1 http://www.vglobalbiz.net/cp-amry

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 15 Mac 2015 | 3:46 PTG

Ahad, 15 Mac 2015

http://www.vglobalbiz.net/cp-amry
ulasan | | Read More...

KEDAI IKLAN ONLINE..DAFTAR JE VIP.. TERUS ADA BONUS RM400.00

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 6 Mac 2015 | 4:41 PTG

Jumaat, 6 Mac 2015



KAMI MEMBUAT JUALAN LOT IKLAN DI KEDAI IKLAN ONLINE KAMI.

HARGA 1 LOT RM55.00, KAMI BERI INSENTIF KEPADA MEREKA YANG MENJADI VIP KAMI..

UNTUK MENJADI VIP KAMI ANDA HANYA BELI 1 LOT YANG BERHARGA RM55.00.

INSENTIF YANG KAMI TAWARKAN..SETIAP LOT YANG ANDA BERI KAMI BAYAR BONUS RM400.00.

JIKA ANDA BELI 10 LOT ANDA SUDAH ADA BONUS RM4000.00..

JIKA ANDA BELI 100 LOT ANDA SUDAH ADA BONUS RM40,000.00..

LAGI BESAR ANDA BELI LOT BERTAMBAH BESARLAH BONUS ANDA...

APA LAGI TUNGGU...ANDA X PERLU BUAT APA2...

HANYA TUNGGU KEUNTUNGAN MASUK TERUS KE BANK ANDA....

BELILAH SEKARANG!!! DI http://biz55.lot.my
ulasan | | Read More...

POWER!! BACA IKLAN PUN DAPAT BONUS...DAFTAR SEKARANG!!

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 20 Februari 2015 | 12:32 PG

Jumaat, 20 Februari 2015

Jangan tunggu sampai esok untuk daftar TuneTalk-Toneexcel
PERNIAGAAN YANG AMAT MUDAH,
MURAH, LUMAYAN DAN SENANG DI ABAD INI..
 

# HANYA RM55 SAHAJA UNTUK VIP.
# DAFTAR VIP ANDA TERUS LAYAK MENDAPAT BONUS.
# IKLAN PERCUMA DI
REVOLUSI BIZ.
# TUNGGU APA LAGI DAFTAR PERCUMA SEKARANG..

DAFTAR AHLI PERCUMA

KEDAI ONLINE BIZ55.COM

ulasan | | Read More...

PROJECT MASA HADAPAN " BIZ55.COM " GROUP

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 18 Februari 2015 | 11:25 PG

Rabu, 18 Februari 2015



Misi Kami untuk bisnes ini :

1. (Utama) Membuka mini market yang bermodalkan RM100 ribu.
2. Membuka mini Hotel yang bermodalkan RM150 ribu.
3. Mengembang dan mempopularkan lagi bisnes ini bermodalkan RM10ribu untuk tujuan Iklan.

Kami menyeru sesiapa yang membaca mesej kami ini ingin berbisnes dengan kami dan kami menawarkan rancangan perniagaan ini.

caranya : Kami menjual lot iklan, 1 lot berharga RM55.00

Kami nenawarkan Dua bonus hebat untuk VIP kami dan Iklan di bolg kami selama 2 bulan.

ulasan | | Read More...

GROUP BISNES ONLIE " BIZ 55" Brands

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 16 Februari 2015 | 4:48 PTG

Isnin, 16 Februari 2015

ulasan | | Read More...

PENJIMAT MINYAK NO 1 http://www.vglobalbiz.net/cp-amry

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 8 Februari 2015 | 4:14 PTG

Ahad, 8 Februari 2015

http://www.vglobalbiz.net/cp-amry
ulasan | | Read More...

JOM JADI USAHAWAN "JUTAWAN INTERNET"

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 6 Februari 2015 | 12:35 PTG

Jumaat, 6 Februari 2015

ulasan | | Read More...

Kisah kejayaan jutawan tune talk tone excel

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 29 Januari 2015 | 5:00 PTG

Khamis, 29 Januari 2015

ulasan | | Read More...

Untuk menjadi Usahawan Telco ToneExcel dan memulakan bisnes yang hebat ini tak susah.

Penulis : Tone Amri Nor on Ahad, 25 Januari 2015 | 3:45 PTG

Ahad, 25 Januari 2015


ulasan | | Read More...

Tone Excel Tetap No 1 di Malaysia....mari daftar..

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 21 Januari 2015 | 11:09 PTG

Rabu, 21 Januari 2015


ulasan | | Read More...

Bisnes Paling Mudah. Mari Try. This Real Bisnes Online

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 14 Januari 2015 | 11:42 PG

Rabu, 14 Januari 2015

ulasan | | Read More...

Cari Iklan Yang Anda Inginkan.

Popular posts

Blogroll

Blogger news

Your image is loading...
Iklan Banner Hanya RM10/Sebulan
Iklan Penaja

http://www.kekcoklat.com/images/banner/banner468.gif

Bermula 22/11/2011

Arkib Blog

About

Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

 
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Copyright © 2015. Jutawan Iklan . All Rights Reserved.
Design Template by Usahawan Internet | Support by creating website | Powered by Blogger