New Update :
CAHAYA AMRY TRADING..... Dikuasakan oleh Blogger.

PELABURAN MODAL KECIL

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 22 November 2016 | 2:18 PTG

Selasa, 22 November 2016

 Bonus TuneTalk/ToneExcel

Bahagian ini adalah yang paling saya suka nak share dengan anda semua. Sebagai pengguna TuneTalk/ToneExcel anda layak mendapat 2 bonus yang di janjikan pihak syarikat iaitu fast track bonus (bonus pengenalan) dan topup komisen.

Fast Track Bonus

Jika anda berjaya menjual simkad kepada kenalan anda, pihak syarikat berbesar hati untuk memberi anda RM20 sebagai komisen penat lelah anda. Ia akan dibayar sekali sahaja ke dalam akaun bank anda.

Cuba bayangkan anda berjaya mendapat 10 orang kenalan jumlah komisen akan menjadi RM200 banyak kan. Bonus akan di masukkan sebulan sekali sahaja bergantung pada tarikh anda daftar simkad tersebut. Contohnya jika anda menaja 1-15hb bonus dibayar hujung bulan dan jika anda menaja 16-31hb bonus akan dibayar 12hb bulan hadapannya.
ulasan | | Read More...

Kenapa Sistem Auto-Downline? http://teautonetwork.com/1444

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 31 Oktober 2016 | 12:32 PTG

Isnin, 31 Oktober 2016

 

 

Tahniah kerana anda telah mengambil satu keputusan yang bijak untuk memulakan perniagaan anda sendiri. Percayalah, perniagaan Networking merupakan satu perniagaan yang terbaik jika anda ingin menjana pendapatan 5 angka sebulan dengan mudah, tanpa modal yang besar.

Namun, satu hakikat dalam perniagaan Networking adalah, tiada sesiapa boleh berjaya dalam perniagaan Networking ini kecuali mereka adalah seorang LEADER. Ini terbukti kerana rata-rata usahawan Networking yang berjaya dan berpendapatan 5 angka sebulan secara konsisten adalah merupakan seorang LEADER

Untuk menjadi seorang LEADER yang berjaya, anda memerlukan dua syarat utama: pertamanya anda perlu mempunyai network yang besar. Keduanya pula, anda perlu bijak mengurus dan mendidik rakan niaga anda untuk menjadi LEADER seperti anda juga.

Dalam erti kata lain, untuk menjadi LEADER yang berjaya adalah perlu pantas dalam membuat penajaan dan dalam masa yang sama gigih membantu downline anda mengembangkan jaringan mereka. Inilah ciri-ciri PEMIMPIN atau LEADER yang hebat dalam perniagaan Networking. Jika anda bersedia untuk melakukankanya, anda pasti berjaya menjana 5 angka sebulan dalam apa juga perniagaan Networking yang anda ceburi!

KLIK DAN SERTAI : 
http://teautonetwork.com/1444
http://teautonetwork.com/7584
http://teautonetwork.com/5171
ulasan | | Read More...

Mulakan sekarang bisnes toneexcel ini, dan rasakan sendiri bagaimana ANDA akan DAPAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI HANYA DENGAN DUDUK DIRUMAH SAHAJA.

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 6 Oktober 2016 | 2:34 PTG

Khamis, 6 Oktober 2016

Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 




Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.

Senarai Service Center
Senarai Junior Center



Belilah berapa keping yang ingin anda beli, harga sekeping adalah RM95.40
Call mereka terlebih dahulu, tanya mereka yang anda ingin beli simkad dengan mereka.


Buat temu janji dan beli simkad tersebut. Jangan ada agen yang ingin tawarkan untuk aktifkan simkad itu, beritahu mereka yang anda akan aktifkan sendiri. 

Jangan benarkan sesiapa untuk aktifkan simkad tersebut kecuali anda sendiri atau downline anda sendiri menggunakan cara SMS. Kalau orang lain aktifkan simkad anda, sampai bila pun kita tidak tahu untuk menjalankan bisnes ini.

 Cara untuk AKTIFKAN SIMKAD TONEEXCEL ini.

Bila simkad sudah ada ditangan, anda boleh aktifkan sendiri. Caranya ambil handphone anda dan hantar SMS seperti ini. (Ingat, simkad toneexcel ini belum boleh digunakan lagi)

 ad Nama SN PUK IC alamat penuh idp888413
hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769

Contoh sms pendataran yang perlu dihantar.

ad ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya idp888413


Dalam tempoh 15 minit anda akan mendapat reply pemberitahuan no. id anda dan no. simkad baru itu. Kalau dalam masa 15 minit, masih tak dapat reply call terus Data Entry 0111-508-1515 dan tanya.

Selepas anda telah mendapat id dan no. tunetalk, simkad toneexcel itu sudah boleh digunakan untuk buat call, terima call, hantar sms, terima sms, dan boleh untuk langgan internet. Cara nak langgan internet sila klik disini.

Sekiranya anda ingin mengekalkan nombor dari telefon lama anda (port-in), sila hantar sms sekali lagi menggunakan simkad toneexcel yang sudah boleh digunakan tadi dgn format dibawah ini:


pt Nama SN PUK IC alamat penuh lineLama Nombor Lama
 

hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769
 

Contoh sms port-in yang perlu dihantar.

pt ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya maxxis 0123456789
 

Aktifkan simakd ToneExcel Melalui website ini: Klik sini Penaja anda 888413
ulasan | | Read More...

Buat Wang Banyak Dengan Membeli Lot Iklan Biz55DotCom

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 6 September 2016 | 12:08 PTG

Selasa, 6 September 2016


 BUAT INCOME PASIF HANYA BERMODAL RM55 SAHAJA.

BELI LOT IKLAN DENGAN BIZ55DOTCOM

HARGA RM55 BERSAMAAN 1 LOT

PULANGAN YANG MEMBELI LOT DENGAN BIZ55DOTCOM

1 LOT AKAN DAPAT RM400

2 LOT AKAN DAPAT RM800

10 LOT AKAN DAPAT RM4000

100 LOT AKAN DAPAT RM40,000

DAN SETERUSNYA..

JIKA NAK JADI JUTAWAN BELILAH 3000 LOT AKAN DAPAT RM1,200,000.00 

BERMINAT

BOLEH LAYARI

http://biz55.lot.my 
ulasan | | Read More...

HANYA RM55 SAHAJA, ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN!!!

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 15 Ogos 2016 | 4:46 PTG

Isnin, 15 Ogos 2016


CARANYA, MEMBELI LOT IKLAN DENGAN BIZ55DOTCOM 

CARANYA : 

BELI 1 LOT BERHARGA RM55 SAHAJA... 

1 LOT ANDA AKAN DAPAT RM400.00 
2 LOT ANDA AKAN DAPAT RM800.00 
10 LOT ANDA AKAN DAPAT RM4000.00 
100 LOT ANDA AKAN DAPAT RM40,000.00 
1000 LOT ANDA AKAN DAPAT RM400,000.00 
2000 LOT ANDA AKAN DAPAT RM800,000.00 
2500 LOT ANDA AKAN DAPAT RM1,000,000.00 

ANDA SUDAH JADI JUTAWAN!!!!!!!!! 

MAKLUMAT LEBIH LAYARI : http://biz55.lot.my
ulasan | | Read More...

30 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BUAT BISNES "TUNE TALK TONE EXCEL"

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 27 Julai 2016 | 10:32 PTG

Rabu, 27 Julai 2016

TE-card-new
 
1) Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda.
2) Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan mengikut kesesuain masa anda.
3) Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had.
4) Bonus dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb).
5) Tiada produk untuk dijual, hanya perkenalkan simcard Tone Excel sahaja kepada keluarga, kawan2 & sesiapa sahaja yang menggunakan handphone.
6) Anda top up anda dapat pulangan tunai (cash back) 3%, kawan anda top up anda akan dapat komisyen tunai sehingga 26%, BEST kan.
7) Tak perlu ingatkan rakan-rakan di dalam network anda utk top up sebab memang mereka selalu topup.
8) TAK PERLU SIMPAN STOK.
9) TAK PERLU MENJUAL.
10) TAK PERLU BUAT PRODUK DEMO.
11) Penyelenggaraan rendah - RM20 sebulan sahaja (maintain topup), guna jer mcm biasa seperti mana anda guna simkad lain sebelum ni.
12) Kos rendah untuk memulakan perniagaan.
13) Pasaran luas (41 juta pengguna telefon bimbit).
14) Produk keperluan hampir semua orang.
15) Umur 12 tahun ke atas dan sudah mempunyai IC pun boleh turut serta.
16) Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport dan permit.
17) Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup.
18) Dapat PELINDUNGAN INSURAN KEMALANGAN RM100K PERCUMA (Pihak ToneGroup dlm perbincangan utk menukarkannya kepada Takaful)
19) Dapat point boleh tukar dengan tiket air asia, smart phone, tiket konsert, tiket wayang dsbnya PERCUMA.
20) Lucky draw setiap minggu, bulanan dan tahunan.
21) BONUS tahunan. 5%,10%,20% dibayar pd bln Januari.
22) Bonus Umrah (muslim) dan Percutian percuma (non muslim).
23) Bonus introducer paling tinggi 22% dan Bonus Topup paling tinggi 26%.
24) Income boleh diwarisi sampai bila2 selagi waris anda topup setiap bulan RM20....
25) Ikut coverage celcom, dimanab ada celcom disitu ada Tone Excel.
26) Boleh topup dimana2 sahaja sama dengan telco yg lain. topup TUNE TALK bkn tone excel.
27) Boleh buat call/sms/internet(data plan).
28) Diiktiraf oleh Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM).
29) Menjadi biz partner syarikat2 besar seperti Stesen2 minyak, Bank2, 7 Eleven, Giant, Tesco dll.
30) TuneTalk dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu TuneGroup yg bekerjasama dgn ToneGroup bagi menjayakan program WOW Prepaid That Pays ini.. syarkat yg bernaung di TuneGroup adalah syarikat Air Asia, Tune Money, Tune Hotels, Tune Talk, Tone Excel dan Tune Insurance.

Ketahui RAHSIA bagaimane PERBELANJAAN BULANAN HANDPHONE anda, boleh bertukar menjadi PENDAPATAN LUMAYAN dan BERTERUSAN setiap bulan " BUAT KERJE SEKALI, DAPAT DUIT BERKALI- KALI"
ulasan | | Read More...

PENCEN AWAL DENGAN TONE EXCEL !!!

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 11 Julai 2016 | 4:40 PTG

Isnin, 11 Julai 2016


Buka mata anda, kerana peluang yang kecil boleh memberi pulangan yang besar sehingga boleh di warisi!
Sertai kami untuk mendapatkan sim kad Tone Excel . Sesi penerangan percuma melalui telefon disediakan.
Jangan lupa taip "Ya! Saya ingin menjadi jutawan Tone Excel "
Sila sms atau whastup ke nombor telefon 010-7898637.

Kami akan menghubungi anda melalui telefon untuk memberi maklumat lengkap. Bertindak segera!!!

ulasan | | Read More...

DANA RAKYAT TERKINI!! YURAN RM10.00 SAHAJA BOLEH DAPAT RM7 JUTA PANAS!!!

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 24 Jun 2016 | 12:01 PTG

Jumaat, 24 Jun 2016

MARI sertai DanaNiaga2u.com untuk tingkatkan Status EKONOMI keluarga anda.



Adakan anda seorang peniaga nasi lemak tepi jalan dan menginginkan kedai untuk berniaga? atau anda sudah ada kedai dan ingin menaik taraf kedai lebih besar? atau apa sahaja kepakaran, bidang usaha anda…. tentu menginginkan membuka cawangan yang lebih besar bukan?

 MARI sertai DanaNiaga2u.com untuk tingkatkan Status EKONOMI keluarga anda. 

klik link : http://www.dananiaga2u.com/exora  
ulasan | | Read More...

Pelan Kami Boleh Berikan Anda Berkepuk-kepuk Duit!

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 2 Jun 2016 | 2:21 PTG

Khamis, 2 Jun 2016

Kelab Simkad

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Transformasi Sara diri Melalui Komunikasi

Adakah Anda Penat & Menyampah Pada..

Program dan Sistem yang bayar seperti kacang dan mengambil
masa lama untuk dapatkan keuntungan?

Adakah Anda Ragu & Keliru Pada..

Program dan Sistem yang bayar beribu-ribu tetapi produk dijaja
tidak sesuai dengan harga atau produknya langsung tiada?

Jika Begitu, Maka Kami Ada
Penyelesaian Terunggul Untuk Anda..

Pelan Kami Boleh Berikan
Anda Berkepuk-kepuk Duit!

Masa Depan Kewangan dan
Keselesaan Anda Adalah Dijamin!

Tahukah anda bahawa pengguna talian prabayar (prepaid) adalah 33.6 juta di Malaysia?

Tahukah anda bahawa industri telekomunikasi
Malaysia menjana berbillion ringgit setiap tahun?

Adakah anda ingin menjadi sebahagian daripada
daripada mereka yang menjana kewangan lumayan
dalam industri ini?

Hanya Perkenalkan Rakan Anda
Menggunakan Talian Prepaid Tune Talk!!

ANDA AKAN DIBAYAR.. SELAMANYA!

Yup, anda baca betul! Selamanya!!!

KOMISYEN TOP UP DIBAYAR SECARA INFINITI!

Dari setiap nilai Top Up rakan pengguna anda, tentu anda tidak mahu saudara mara anda perkenaklan kepada anda dahulu bukan?. Sertai sekarang jadilah pengguna bijak.

Untuk maklumat lanjut;

http://www.KelabSimkad.com/admin
http://www.KelabSimkad.com/admin
http://www.KelabSimkad.com/admin

Terima kasih
---
TEAM KELAB SIMKAD
- 017-668 9897

Layari http://www.KelabSimkad.com/admin
ulasan | | Read More...

Tone Excel adalah platform yang mudah untuk itu..FAST ACTION FAST RESULT!!

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 17 Mei 2016 | 4:39 PTG

Selasa, 17 Mei 2016

Salam sejahtera.

Peluang perniagaan dengan telefon anda dan jana pendapatan Lumayan !!
Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://teautonetwork.com/7584

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.
ulasan | | Read More...

jangan malu untuk berubah...tapi malu sebab anda x pernah berubah

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 26 April 2016 | 4:54 PTG

Selasa, 26 April 2016

jangan malu untuk berubah...tapi malu sebab anda x pernah berubah...mengeluh, merungut pendapatn gaji bulan swasta/kerajaan x cukup. Belanja anak, kereta rumah, personal loan, koperasi. Banyak hutang...hari ini gaji esok lusa dah habis..x nak cuba meningkat ekonomi keluarga.

Jom saya perkenalkan satu pekerjaan kepada anda....
Whatsapp 013-3363397 http://www.kelabsimkad.com
ulasan | | Read More...

sukar mengenal huruf dan nombor, bagi sesetengah kanak-kanak?

Penulis : Tone Amri Nor on Khamis, 14 April 2016 | 4:18 PTG

Khamis, 14 April 2016

Lim Chan En, Pulau Pinang - malas menyiapkan kerja rumah, sering dimarahi ibu dan guru, nakal di sekolah dan sering bermain ketika cikgu mengajar, keputusan peperiksaan tidak begitu memuaskan; menjadi semakin rajin untuk tumpukan perhatian, membuat kerja rumah tanpa perlu dipaksa, mampu belajar sehingga waktu tidur dan berjaya memperoleh 7A dalam UPSR

Dapatkan Produk minda ini segera!!!!!!!!!!
ulasan | | Read More...

@2 anak yang mengamalkan produk Young Intelmax CNI UPSR semua 5A

Penulis : Tone Amri Nor on Jumaat, 8 April 2016 | 3:33 PTG

Jumaat, 8 April 2016

Well3 Young Intelmax (30's)
  
  • Nutriennya diekstrak dengan menggunakan teknologi Barat dan khasiatnya sebagai ubat dan makanan dalam perubatan Timur dipelihara sepenuhnya, dijadikan makanana kesihatan harian; sesuai diambil oleh gologan muda dan tua.
  • Digunakan secara tradisional untuk kesihatan am.

  • Cara pengambilan:
  • Kanak-kanak : 2 tablet sehari
  • Dewasa : 4 tablet sehari
TESTIMONI : Hasil anak saya sendiri yang mengamalkan produk ini.

Alhamdulillah

Anak sulung        UPSR 5A Tahun 2013 Nur Izzah Nadirah
Anak Nombor 2   UPSR 5A Tahun 2015 Mohd Hadi Haqimi

Mohd Amri
017-6689897
CARA BELI DAN DAFTAR AHLI.

Anda Boleh Membuat Belian @ Daftar Ahli
Dengan Code Di Bawah Ini : 
976745
Gunakan Nombor Code Di Atas,
Beli @
Daftar Ahli Di Cawangan CNI Mana2
Tempat
Seluruh Malaysia.

Rujuk: CAWANGAN CNI
ulasan | | Read More...

Cara Pantas Untuk Jadi Kaya Dengan Simkad Tone Excel

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 4 April 2016 | 1:08 PTG

Isnin, 4 April 2016

Hasil carian imej untuk tone excel

Bulan 1.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00

Dari 1hb hingga 31hb mesti dapat jual 1000 keping simkad TE

[hanya kerja keras bulan pertama sahaja]

#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                               = RM1.80
- Bonus tajaan RM20x1000                                             = RM20,000.00
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,0000.00x10%   = RM6000.00
                               Total                                                     RM26001.80

Bulan 2.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00   

#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                           = RM1.80
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,000.00x10% = RM6000.00
- Komisen L2 1000xRM60.00 = RM60,000.00x3% =   RM1800.00
                                      Total                                          RM 7801.80 

Bulan 3.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00
 
#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                           = RM1.80
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,000.00x10% = RM6000.00
- Komisen L2 1000xRM60.00 = RM60,000.00x3%   = RM1800.00
- Komisen L3 1000xRM60.00 = RM60,000.00x13% = RM7800.00
                                      Total                                          RM15,601.80 

ini hanya setiap sebulan hanya keluar 3 orang leader yang buat jualan 1000 keping simkad TE. bulan seterusnya pasti akan meningkat dan terus meningkat.

http://www.kelabsimkad.com
ulasan | | Read More...

Pendapatan Pasif Tone Excel

Penulis : Tone Amri Nor on Isnin, 7 Mac 2016 | 1:18 PTG

Isnin, 7 Mac 2016

Apabila anda menaja seorang ahli baharu Tone Excel, anda akan dibayar komisen setiap kali ahli tersebut topup tanpa mengurangkan sedikitpun nilai kredit ahli yang anda taja tersebut. Jika anda taja A, A taja B, B taja C anda akan menerima komisen topup dari 3 aras iaitu A, B dan C.


ulasan | | Read More...

Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain.

Penulis : Tone Amri Nor on Rabu, 2 Mac 2016 | 11:44 PTG

Rabu, 2 Mac 2016

Salam sejahtera kepada anda semua,
 
Nama saya ialah mohd firdaus bin salleh dan no contact saya adalah 0145389515 .

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda satu simkad telefon, namanya simkad ToneExcel. Simkad yang mempunyai beberapa kelebihan yang tidak terdapat pada simkad2 yang lain.



Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain. Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat, telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype, boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz micro.

Simkad ToneExcel menggunakan perkhidmatan dari TuneTalk dan mempunyai coverage menggunakan line celcom.

Topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk), malah dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk.

Seperti yang diketahui umum, TuneTalk dimiliki oleh TuneGroup yang juga memiliki AirAsia, Tune Hotel, Tune Money, Tune Insurance, Tune Sport, dan Tune Talk.

Harga sekeping simkad ini adalah RM98.60, dimana didalamnya sudah ada tersedia kredit atau air time sebanyak RM30 dan juga 1G data internet. Panggilan seminit adalah 28 sen, sms 10 sen dan jika ingin melanggan data pakej adalah RM38 untuk 1G.

Disini saya ingin kongsikan kepada anda beberapa kelebihan yang dimiliki oleh simkad ToneExcel yang dikira unik dan tidak terdapat pada simkad2 yang lain.

Kelebihan:

1. Kelebihan Pertama:
Pertama Rate ToneExcel untuk panggilan 28 sen/min adalah antara yang termurah di negara kita. Kerana ia hanya flat rate, tiada kos-kos tersembunyi. Tidak kira apa jua keadaan, call sesama sendiri rate yang sama, call ke tempat lain rate yang sama, call waktu malam rate yang sama, call waktu siang rate yang sama, topup RM5 tetap rate yang sama, topup RM30 tetap rate yang sama. Over due credit (balance kredit yang dah tamat tempoh, hanya boleh digunakan jika kita topup semula), juga menggunakan rate yang sama. Panggilan minit pertama, rate yang sama dengan panggilan minit kedua dan seterusnya. Semuanya flat rate, apa jua keadaan, seba itu ia merupakan antara rate yang paling rendah di Malaysia ini.

Sekadar renungan:
Apa pendapat anda, jika anda nak beli barang dengan satu kedai, dan apabila anda bertanya, berapa harga barang ini encik?
Dijawab, "Ikut keadaan lah, kalau kamu datang muka senyum lain harga, muka masam lain harga. Kalau kamu datang malam lain harga, kalau siang lain harga. Kalau kamu datang pukul 10 tepat lain harga, kalau kamu datang pukul 10 1 minit lain harga, 10. 2 minit lain harga. Kalau hari jadi kamu lain harga, kalau hari jadi saya lain harga. Kalau kamu datang naik motor lain harga, kalau kamu datang naik BMW lain harga. Kalau saya bergaduh dengan isteri lain harga, kalau isteri saya tak merajuk lain harga"
"Jadi berapa harganya ?????????"

ToneExcel charge panggilan satu harga sahaja 28 sen/min, walau apa keadaan sekali pun.

SMS saya tidak perlu ulas panjang, kerana SMS semakin hari semakin kurang penggunaannya, sebab ramai dah orang pakai whatsapp/wechat/facebook/telegram dan macam2 lagi.

2. Kelebihan Kedua:
Anda topup RM5 anda dapat kredit RM5 sahaja.
Anda topup RM10 anda dapat kredit RM10 sahaja.
Anda topup RM30 anda dapat kredit RM30 dan PERCUMA 1G data internet. Kredit RM30 tetap ada.
Anda topup RM50 anda dapat kredit RM50 dan ditambah kredit RM20, menjadi kredit anda RM70.

Jadi anda boleh berjimat, tak perlu nak langgan data internet lagi, sebab dengan topup RM30, anda mendapat kredit RM30 dan PERCUMA 1G data. Kan jimat, tak perlu langgan data. Kalau kredit dah banyak sangat, maka tak perlulah nak topu RM30 lagi, bolehlah beli dan langgan data 1G pada harga RM38.

3. Kelebihan Ketiga:
Jika anda topup setiap bulan (jumlah keseluruhan dalam sebulan) melebihi RM50, maka bulan hadapannya anda diberikan perlindungan kemalangan percuma bernilai RM100,000. Kemalangan yang menyebabkan kematian dan cacat kekal. Diingatkan yang ini adalah PERCUMA, nak ambil boleh, tak mau ambil pun boleh.


4. Kelebihan Keempat:
Setiap kali anda topup, anda akan diberikan point. Point2 ini boleh dikumpulkan dan ditukarkan kepada tiket kapal terbang air asia, handphone, tiket wayang dan macam2 lagi.

5. Kelebihan Kelima:
Sebagai pengguna simkad ToneExcel, anda layak menyertai pertandingan cabutan bertuah yang diadakan setiap bulan dan setiap tahun. Hadiah ada yang berbentuk wang ringgit, ada berbentuk pakej pelancongan, ada hadiahnya kereta BMW CASH dan macam2 lagi.








6. Kelebihan keenam:
Jika anda mempromosikan simkad ini kepada ahli keluarga atau rakan2, jika anda dapat menjual pada seseorang sahaja, anda akan mendapat komisyen sebanyak RM20 atas setiap orang. Komisyen ini dipanggil Komisyen Fast Track. Komisyen ini akan dimasukkan 2 kali sebulan terus kedalam bank akaun anda.

Komisyen kedua apabila mereka topup. Setiap kali mereka topup anda akan mendapat komisyen sebanyak 6%. Malah anda juga akan mendapat komisyen diatas pelanggan-pelanggan mereka sebanyak 3% dan 11%. Komisyen ini akan dimasukkan terus kedalam bank akaun anda setiap 21hb. Anda boleh menjadikan ia sebagai satu perniagaan sampingan, untuk tambah2 duit gaji anda yang sedia ada.

Kelebihan menjalankan bisnes sampingan ini:
a. Ia tidak mengganggu kerja anda yang sedia ada.
b. Anda tidak perlu jual topup kerana mereka boleh topup dimana sahaja kedai2 yang jual topup.
c. Modal untuk memulakan bisnes ini amat kecil berbanding bisnes2 yang lain.
d. Anda boleh mendapatkan pelanggan dengan mudah, kerana pelanggan pertama anda adalah ahli keluarga sendiri, mereka adalah pengguna handphone, selama ini mereka topup orang lain yang untung, tetapi dengan simkad toneexcel ini, bila mereka topup, anda yang akan dapat duit.
e. Jual sekali, untung berkali-kali, sebab biasanya orang pakai handphone pada jangka masa yang lama, maka selama itulah mereka topup.
f. Komisyen yang anda perolehi setiap bulan nanti, ianya boleh diwarisi. Apa2 berlaku kepada anda, komisyen bulanan yang anda terima itu boleh dipindah milik kepada waris kita pula.

Untuk anda memahami secara keseluruhan tentang bagaimana nak menjalankan bisne simkad ToneExcel ini, anda boleh luangkan masa untuk melihat video ini:
https://www.youtube.com/watch?v=JKbZHEwlTIE

Testimoni rakan2 yang menjalankan bisnes ini:

Ianya betul2 kepada kerajinan anda mempromosikan simkad ini, tak kiralah samada secara offline atau pun secara online. Kalau anda rajin, banyaklah dapat, kalau anda malas, sikitlah dapat. Ada yang join bisnes ini sudah empat lima tahun tapi komisyen bulanan mereka tak sampai pun seratus ringgit, tapi ada juga yang baru setahun dua menjalankan bisnes ini, tetapi komisyen bulanan mereka mencecah puluhan ribu sebulan. Duit sampingan dari toneexcel ini, berlipat kali ganda lebih besar berbanding gaji hakiki mereka. Malah ada yang sudah berhenti kerja, kerana komisyen bulanan mereka melebihi RM30,000 tiap-tiap bulan.

Dibawah ini, saya berikan testimoni rakan2 peniaga simkad toneexcel yang saya anggap berjaya untuk perkongsian kita semua.


1. Hamka Marsaling.



Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia menyertai ToneExcel dan menggerakkannya dengan cara offline dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan. 3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah juga secara CASH, 100% dari komisyen ToneExcel.


2. Rosanne Goh.



Tinggal di Johor Baharu. Dulu bekerja dikedai handphone sebagai juru jual dan McDonald dengan pendapatan sekitar RM2,000 sebulan. Tiga tahun dia menggunakan 100% promosi ToneExcel melalui Facebook, sekarang ini dia menikmati pendapatan sekitar RM100,000 sebulan. Sudah tidak bekerja lagi, tetapi masih menggunakan teknik ini sehingga ke hari ini. Mungkin anda sukar ingin percaya, sebenarnya beliau sendiri masih tak percaya yang sekarang ini dia sudah hampir bergelar JUTAWAN ONLINE.


3. Sulaiman Ismail.



Rakan2 panggil dia Slay. Dulu bekerja sebagai ADK (Anti Dadah Kebangsaan). Mula melakukan bisnes ToneExcel pada tahun 2013 menggunakan Teknik promosi di Facebook. Masa begitu pantas berlalu. Usaha beliau tidak sia-sia. Sekarang ini, dengan pendapatan melebihi RM50,000 setiap bulan. Orang yang tidak sombong dan merendah diri. Sudah pun berhenti kerja sepenuhnya, dan masih lagi pengguna setiap Teknik Hasil100Fb sehingga ke hari ini.


4. Razif Yusof.



Berasal dari Pulau Pinang. Dia merupakan pakar bisnes melalui internet. Tidak bekerja, hanya online merupakan sumber pekerjaan tetap beliau. Dengan pendapatan puluhan ribu ringgit setiap bulan daripada ToneExcel, facebook merupakan salah satu media wajib untuk mengembangkan perniagaan beliau. Sehingga hari ini, promosi melalui Facebook merupakan senjata utama yang dimilikinya.


5. Shukeri Mohamed.



Menjalankan bisnes ToneExcel bermula 2010 sehingga 2011 sahaja, dia selepas itu beliau diserang sakit buah pinggang. Sekarang hanya mampu berkerusi roda. Selepas 2011 dia langsung tidak mampu menjalankan apa2 bisnes lagi. Tiada pencen, tiada insuran yang mahu menanggung kehidupan beliau. Syukur, didalam Tone Excel ini ada pasif income. Selama 4 tahun, setiap bulan, sehingga kehari ini, beliau masih menerima komisyen dari Tone Excel dalam lingkungan RM4,000 sebulan. Kata beliau yang saya ingat sehingga kehari ini " Kalau saya mati hari ini pun saya dah tak kesah, saya tahu pencen dari Tone Excel tetap boleh diwarisi oleh keluarga saya, walau pun saya dah tiada lagi".


6. Zulkifly Hasidin.



Menjalankan bisnes ToneExcel 4 tahun yang lalu. Pada awal tahun 2015 ujian Tuhan menduga beliau dengan penyakit stroke, dan hanya mampu berkerusi roda sahaja ketika ini. Tidak mempu bekerja lagi dimana beliau merupakan bekas pengurus pusat jualan kenderaan. Sempat beberapa tahun mempromosikan bisnes ini. Bila sakit menyerang, maka beliau tidak dapat bekerja, maka gaji pun hilang, pencen sudah tentu tiada, tetapi beliau bersyukur nikmat Tuhan yang tidak disangka-sangka, Tone Excel tidak pernah melupakan beliau, tidak pernah lupa membayar komisyen yang menghampiri RM20,000 sebulan sehingga kehari ini. Semua bermula 4 tahun lalu beliau meyediakan payung sebelum hujan. Menjalankan bisnes ToneExcel ketika masih sihat, dan ini merupakan rezeki dari sumber yang tidak disangka-sangka.

Jika anda berminat mengetahui lebih lanjut, sila klik dibawah ini.
ulasan | | Read More...

REZEKI TERGOLEK DARI LANGIT

Penulis : Tone Amri Nor on Selasa, 26 Januari 2016 | 12:25 PTG

Selasa, 26 Januari 2016

Kenapa rezeki tergolek dari langit...

 

mari kita tengok..

kita pakai HANDPHONE kan???
kita TOPUP kan setiap bulan???

dulu kita TOPUP keluar duit...RM5...RM10...RM20..RM30...RM50..RM100..KAN..KAN..

TAPI KINI TIDAK LAGI...KITA TOPUP SETIAP BULAN..DUIT MASUK BANK...

BANYAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BANYAK!!!!!!!!!!!!!!!

JOM KLIK LINK UNTUK DAPAT DUIT BANYAK!!!!

http://autod9.com/3/army

Yang berminat nak ubah kehidupan dari miskin kepada lebih selesa dengan rezeki bergolek ini...

sila klik link dibawah ini..

http://autod9.com/army
http://autod9.com/1/army
http://autod9.com/2/army
http://autod9.com/3/army
ulasan | | Read More...

Cari Iklan Yang Anda Inginkan.

Popular posts

Blogroll

Blogger news

Your image is loading...
Iklan Banner Hanya RM10/Sebulan
Iklan Penaja

http://www.kekcoklat.com/images/banner/banner468.gif

Bermula 22/11/2011

Arkib Blog

About

Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

 
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Copyright © 2015. Jutawan Iklan . All Rights Reserved.
Design Template by Usahawan Internet | Support by creating website | Powered by Blogger